Designa dina egna namnlappar hos Namnmarkning.se

Klistermärken, strykmärken eller minilappar – eller kanske en mix av dem alla? Hos Namnmärkning kan du välja teckningar eller symboler som är lätta att känna igen och som gör det enkelt att få med rätt kläder och saker hem från förskola och skola.

På semestern njuter vi av lata härliga dagar med familjen. Barnens hyllor på förskolan och skolan tömdes innan ni tog ledigt, men fick ni med er allt hem?

Varje år när förskole- och skolåret tar slut blir det ofta välfyllda kassar med omärkta kvarglömda kläder och saker kvar. Massor av fina saker som man skulle tro att någon saknar. Långt ifrån allt kommer tillbaka till sina rätta ägare och blir istället skickade till exempelvis Myrorna. Med namnmärken på kläder och utrustning är det ingen tvekan om vem ägaren är. Strykmärken kan fästas på kläder och textilier. Klistermärken fäster fint på tvättråden på kläder, leksaker, skor, matlådor och drickaflaskor för att bara nämna några exempel. Till och med mammas och pappas laddkablar kan få ett litet namnmärke, så slipper man bråka om vem som lagt sin laddkabel var.

Namnmarkning.se hittar du ett stort urval av olika designer så att du enkelt kan göra era egna unika namnlappar. Låt gärna barnet vara med och bestämma vilken bild eller ikon det vill ha, så blir det enkelt att känna igen – även om barnet inte kan läsa själv ännu.

Klistermärken finns med färgglada bilder där ni kan välja bakgrundsfärg och bokstavsfont. Om ni bara vill ha en enkel ikon i svart/vitt är det också möjligt. Strykmärkena är i svart/vitt och även där kan du välja ikon och bokstavsfont.

 

Designtips:

  • Välj gärna en färg som sticker ut lite.
  • Kom ihåg bra kontrast mellan text och bakgrund.
  • Du kan välja att förstora motivet om du vill.

Du väljer själv hur mycket information du vill ha med, eftersom namnlapparna kommer i olika storlekar. Klister- och strykmärkena har plats för upp till tre linjer med text, medan minilapparna har en enda linje.

 

Ladda upp din egen bild!

Skulle du vilja ha din egen bild på namnlapparna? Eller kanske logon till ditt favoritlag eller favoritbilmärke? Med den nya funktionen ”Ladda upp din egen ikon” är detta väldigt enkelt! Bara tryck på knappen, välj bild från din enhet (mobil eller PC), sätt in det som en cirkel eller kvadrat och beställ! Precis som med ikonerna kan du välja att förstora motivet.

Namnlapparna är av hög kvalitet och till ett lågt pris. Klistermärken som är fastklistrade och därefter fått vila i någon timme tål höga temperaturer i både diskmaskin och tvättmaskin. Strykmärkena klarar fint att tvättas på 90 grader.

 

Vad kan du skriva på lapparna?

  • De allra flesta skriver barnets förnamn.
  • Några har med efternamnet, eller kanske en initial i efternamnet. Detta kan vara praktiskt om flera barn har samma förnamn på förskolan, skolan eller på aktiviteter.
  • Lägg gärna till ditt mobilnummer, så kan du enkelt få besked om kläder och saker på villovägar.
  • Vanligtvis behöver man inte ha med hela adressen. Håll dig kort, så blir texten läsbar.
Create name tag